AVV: de democratische vakbond

Op zoek naar werknemers Curium met een mening

Curium

Woensdag 3 maart hebben we een volgende stap gezet in de onderhandelingen voor een nieuwe cao Curium. Hoewel de gesprekken constructief zijn, hebben we nog geen resultaat dat kan worden gedeeld. Wel vinden we dat er nu echt werk moet worden gemaakt van de werkgroepen. Bij de vorige cao hebben we afgesproken om te kijken naar:

  • het beloningsbeleid/loongebouw en functiehuis,
  • en leeftijdsdagen.

Daarbij zijn gekomen:

  • een werkgroep over inrichting nachtwerk,
  • en flexibilisering arbeidsvoorwaarden.

Deze werkgroepen moeten nu echt met concrete aanbevelingen komen, en wel op zeer korte termijn. Dit betekent dat we de eerste twee werkgroepen gaan (re)activeren en de werkgroep nachtwerk zo spoedig mogelijk willen gaan starten.

Daarvoor worden de eerdere deelnemers opnieuw benaderd om deel te nemen. Ter voorbereiding op de werkgroepen gaan we in het komende overleg (project-)opdrachten en kaders definiëren. Hiervoor zijn we dringend op zoek naar medewerkers die willen meepraten en vorm willen geven aan een van deze thema’s. En dit gaat niet alleen om het meepraten maar juist ook om richting geven, beslissingen nemen en adviseren. Een uitdagende en verantwoordelijke klus. Is dit misschien iets voor jou? Meld je dan bij collega’s Arjan Holsappel of Bart Schaap. Heb je vragen dan kan je ze natuurlijk altijd stellen via mail.

Volgende week hopelijk meer nieuws over een cao-akkoord.
Wordt vervolgd.

04 april 2024

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel