AVV: de democratische vakbond

Wat meer informatie over AVV

Corendon

AVV is geen vakbond als alle andere. We hebben geen grote panden, lange loonlijsten of talloze bestuurslagen. We hebben wel ambitie: wij willen de polder veranderen. Wij willen méér inspraak voor werknemers in hun cao. We streven naar goede arbeidsvoorwaarden, een betrouwbaar pensioen en een gezonde balans tussen vast en flex. Dit doen we aan steeds meer cao-tafels, en verder onder meer door onze visie uit te dragen bij de overheid. AVV gelooft erin dat een goede en gezonde overlegsfeer uiteindelijk voor alle partijen de beste uitkomst gaat bieden. 

Aan de cao-tafel 
De AVV-statuten reppen van werknemers die ‘niet vertegenwoordigd worden of zich vertegenwoordigd voelen door andere vakbonden’. Steeds meer vliegers herkennen zich kennelijk in dit beeld, en zijn lid geworden bij AVV.

Professioneel 
AVV is onafhankelijk en werkt bottom-up in plaats van top-down zoals veel andere bonden. Bij ons gaat het om de belangen van de werknemers. 
Naast het arbeidsvoorwaardelijke wat wij voor de luchtvaartsectorleden kunnen bieden snappen wij dat hier ook veel zaken spelen op professioneel vlak. We bieden professioneel advies in brede zin vanuit leden die hier vaker mee gewerkt hebben en er ervaring in hebben. De juristen van AVV staan de leden bij met juridische ondersteuning en zaken op arbeidsrechtelijk gebied. 

13 september 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel