AVV: de democratische vakbond

Cao 2021-2022

Plantion

Van 1 oktober tot en met 11 oktober 2021 konden de medewerkers van Plantion stemmen over een nieuwe cao. Deze cao is door een grote meerderheid positief beoordeeld: van de 111 stemmen die we ontvingen, hebben 91 werknemers vóór de nieuwe cao gestemd, 7 mensen tegen de nieuwe cao en 11 mensen stemden neutraal. Wij zijn erg blij met dit positieve resultaat en het feit dat zo veel medewerkers hun stem hebben laten gelden! 

Het was de eerste keer dat Plantion een cao-traject aanging met vakbond AVV. In aanloop naar het traject, heeft AVV een paar keer rond de tafel gezeten met een aantal medewerkers van Plantion om op te halen wat er speelt in het bedrijf en wat belangrijk is om mee te nemen in de nieuwe cao.  

AVV is ook nog een keer langsgekomen om vragen te beantwoorden over de werkwijze van deze nieuwe vakbond. We hopen dat op deze manier iedereen goed geïnformeerd is over het proces, onze werkwijze en de mogelijkheden die dat met zich meebrengt. 

Dit zijn de belangrijkste punten uit de cao:

  • Eenmalige uitkering van €100 netto voor elke werknemer in Oktober 2021 
  • Loonsverhoging van 2,3% op 1 januari 2022 
  • Verbeterde beloning op feestdagen 
  • Afspraak om aan het werk te gaan met een betere pensioenregeling 
  • Afspraak om aan de slag te gaan met een individueel keuzebudget 

Heb jij nog vragen over het resultaat van deze nieuwe cao of over AVV of over iets heel anders? Laat het ons dan weten! 

14 oktober 2021

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel