AVV: de democratische vakbond

Even voorstellen: Reinier Sallé

Mijn naam is Reinier Sallé en ben in oktober begonnen bij AVV als bestuurder in opleiding. Ik kom uit de luchtvaart en werkte hiervoor als assistent luchtverkeersleider in de toren op Groningen Airport Eelde. Daarnaast deed ik voor het VNLG de arbeidsvoorwaardelijke onderhandelingen voor het operationele personeel van LVNL. Dit beviel mij erg goed en ik besloot daarom om een carrièreswitch te maken richting vakbondswerk. De reden dat ik voor AVV ben gaan werken is omdat het democratische draagvlakmodel mij erg aansprak en het feit dat het een kleine platte organisatie is.  

Ik woon in Vries, een klein dorpje boven Assen, samen met mijn vrouw en dochter. In mijn vrijetijd ben ik te vinden in de boulderhal, op mijn spinningbike of op de bank gamen met mijn dochter. 

22 december 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel