AVV: de democratische vakbond

Duurzaam voor iedereen

Dilka Dille & KamilleFashion; Sport & LifestyleRetail non-foodSamenwerkende Winkels en KetensTuincentraVereniging van Grootwinkelbedrijven in TextielWonen

Duurzaam is vaak duur: ecologisch vlees, biologische kleding, een elektrische fiets … niet iedereen kan dit betalen. Dat is jammer, want wij vinden dat duurzaam mogelijk moet zijn voor iedereen. Daarom helpen we werknemers mee met verduurzamen.

AVV is bijvoorbeeld bezig met een voorstel voor een uitgebreidere fietsvergoeding. Misschien kan je je straks een e-bike leasen via je werk (leasen kan nu ook via Hema overigens, en AVV wil die Hema redden – help je mee? Zie houdehema.nl) of krijg je een hogere vergoeding voor je fietskilometers.

Maar duurzaam is meer dan fietsen naar je werk. Dus ben jij al dat plastic op je werk zat – of heb je andere ideeën om je werkplek duurzamer te maken? Heb je een goed idee maar weet je niet hoe je je werkgever ook enthousiast krijgt? Of zoek je juist duurzame ideeën? Laat het ons weten. We denken graag met iedereen mee.

07 september 2020

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel