AVV: de democratische vakbond

Kans op veel verbeterpunten voor cao Kunsteducatie

Kunsteducatie

Na een zeer lang traject van onderhandelen is er nu eindelijk een lijst met afspraken tussen werkgevers en werknemers: een onderhandelaarsakkoord. Vanaf maandag 7 oktober gaat onze stemming open. Op 3 oktober kun je op onze site al vinden wat er is afgesproken in het onderhandelaarsakkoord.
Als de uitslag van de stemming positief is en ook de werknemers van bibliotheken zich achter de afspraken scharen kan het een nieuwe cao worden. 

Er zitten veel verbeterpunten in zoals loonstijgingen en meer onderhandelingsruimte. Registreer je alvast voor ons cao panel om straks te kunnen stemmen. Vul dan bij 'sector' Kunsteduactie in, en bij 'werkgever' de naam van de kunsteducatie-instelling waar je werkt. 

27 september 2019

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel